Härlig hundpromenad i vårsolen

Idag har var jag och vovven på en riktigt härlig långpromenad i den underbara vårsolen. Som vi båda har längtat efter det vackra vårvädret för att kunna bege oss ut i skog och mark, sida vid sida och bara njuta.

Dagen började med ett besök nere vid havet tidigt på morgonen. Väl där var ljuset fantastiskt och det var verkligen värt mödan att stiga upp tidigt för oss bägge och bege oss iväg. Min älskade hund kunde inte få nog av solen sköna strålar och for runt över hela standkanten och lekte och lukta på allt han kom över. Själv satt jag mest och njöt av att titta på och drack mig kaffe jag tagit med mig. En underbar morgon helt enkelt.

Därefter begav vi oss mot bokskogen efter ett snabbt stopp hos min syster som kommit tillbaka efter en veckas semester i Grekland. När min syster fick höra om att vi skulle till bokskogen så var hon inte sen på att hänga på. Skoj tyckte vi alla tre och begav oss kort därefter.

Träden och skogen visade verkligen upp sitt bästa denna härliga vårdag och solen och vi sken i kapp med solen och först flera timmar senare var vi tillbaka vid bilen och vi var alla ivriga på att bestämma att vi snart skulle gör om det igen. För vad slår en härlig hundpromenad i vårsolen efter en lång och regnig vintern … Må väl!