Köpt nytt hundhalsband

Julklapp till Putte


Snö faller över stora delar av Skåne och julen närmar sig med stormsteg och hus och hem smyckas med stämningsfulla ljus. Själv har jag snart inhandlat alla julklappar till familjen och släkten. Har väl egentligen bara en klapp kvar att köpa och det är till vår älskade hund. Förra året köpte jag en ny hundsele till Putte, vår nattsvarta labrador.

Nytt hundhalsband istället

Har funderat ett längre tag på vad jag ska köpa i år. Var första inne på att köpa nya hundmatskålar då de gamla ser lite trista ut och börjar bli lite slitna av ett par års användande och diskande. Men så var det dottern som märkte att hans halsband var ganska naggat och slitet på sina ställen.

Beställde halsband online

Sagt och gjort, begav mig till vår vanliga hundbutik där vi brukar handlar våra hundprylar. Blev dock en aning besviken då vi inte kunde hitta något som vi gillade. Fick då tipset av min vän Åsa att en butik utanför Växsjö som heter csigora.com har ett stort och gediget utbud av hundprodukter. Så tillsammans med med dotter surfade vi in på deras sida och kunde ganska omgående konstatera att Åsa hade rätt. Har hittade vi verkligen ett bra utbud av massor med olika halsband till hund i diverse olika material och färger. Efter en del funderingar så bestämde vi oss för ett riktigt snyggt och praktiskt hundhalsband tillverkat i svart läder av en lite bredare modell.

Hundprodukter online

Vi passade även på att beställa lite svensk hundmat och lite hundleksaker så att vi kom upp i gratis frakt. Och redan dagen efter så fanns vårt paket att hämta ut på närmste ombud. Snabbt och effektivt och jag börjar alltmer ser fördelarna med att handla produkter till vår hund på nätet. Stort och varierat utbud med allt på lager och dessutom är det säkert i dessa tider som råder. Så vi kommer absolut att handla mer hundprodukter online till Putte i framtiden.